top of page
OVER PYROPIX

Bij Pyropix zorgen we dat video producties hun doelen halen. Ons producties springen eruit en zijn onderscheidend. Ze scoren! Dat zie je terug in views en impact. En bij een grote groep wederkerende klanten.

 

Passie

We houden van ons vak. Zijn we niet aan het werk, dan zijn we vaak toch bezig met video. Het is onze grote passie. We plaatsen regelmatig werk online en zijn daarmee meerdere keren viral gegaan. Hierdoor tikt, met gemiddeld 30.000 views per maand, de teller op ons eigen Youtube kanaal al meer dan 2 miljoen views aan. Wij laten jouw video graag aan onze kijkers zien!

 

Diensten

Sterke concepten die aansluiten bij communicatie doelen. Daar begint het mee. We zorgen voor passende producties – van Virtual Reality tot Instagram video, van webvideo tot TV-commercial – en

verspreiding. Het hele traject.

Ook vlammen? Neem dan contact met ons op.

 

Voor wie

Pyropix is in verschillende sectoren actief. Veel voorkomend zijn producties voor zorginstellingen, voor ontwikkelingsorganisaties in het buitenland, maar ook in de bouwsector mogen wij regelmatig creatief los gaan. We staan open voor iedereen. Incidenteel en structureel.

bottom of page